20 maart 2014

finale


foto: Anneke de Clerk (lijnen)


Hallo Winterfotojagers!

Vandaag mag ik, Dymphie, de finale van de Winterfotojacht aankondigen.

Ook zoveel foto's gemaakt en toch nog niet genoeg? Hier ging het wel zo. In ieder geval heb ik veel plezier gehad met het zoeken naar fotomomenten bij de thema's en ik moet ook zeggen dat dat echt niet altijd even makkelijk was. Op 't werk, onderweg, in huis, steeds dat lijstje in het achterhoofd. Zelfs hele opstellingen in de huiskamer 'gebouwd' om bepaalde foto's te kunnen maken. Daar leer je dan ook weer een heleboel van. Dat is toch wel leuk, doordat je zo bewust met foto's maken bezig bent, steek je stiekempjes heel wat op.
foto: Godelieve Tijskens (lijnen)

Over, naar waar het om gaat:

Vanaf nu tot 21 maart kun je je link naar je winterfoto's hieronder invullen.

Als Winterfotojacht-team zijn we heel benieuwd naar de creatieve interpretaties van de opdrachten en we zijn natuurlijk ook heel benieuwd hoeveel mensen mee hebben gedaan.

foto: Dymphie Meeuwissen (lijnen)


De huishoudelijke mededelingen:
Zorg ervoor dat al je Winterjachtfoto's onder één link terug te vinden zijn.
Mocht je je foto's in een online fotoalbum hebben staan (Picasa, FB, Flickr), zorg er dan voor dat dat album openbaar is.

foto: Jolette Flapper (lijnen)Iedereen veel plezier gewenst met het bekijken van de foto's!
(hint: reacties vindt iedereen leuk en stimulerend)


Hartelijke groeten, van het Winterfotojacht-team:
Anneke, Bernardine, Dymphie, Godelieve, Jolette


*********10 opmerkingen:

 1. Mooie verzameling lijnen foto's! Ik heb mijn link gedeeld, wel spannend als eerste na jullie, er valt nog heel wat te oefenen voor mij ;-) Ik ben erg benieuwd naar de creaties van de anderen. Bedankt in ieder geval voor de organisatie en inspiratie!
  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende foto's! Ik geniet elke keer weer mee van hetgeen jullie al hebben gemaakt. Ik ben heel enthousiast begonnen maar toen leek het wel of de duvel ermee speelde en was het hier een gekkenhuis. Ik heb er wel een aantal maar ben zeker niet compleet. Ga mijn beste doen om de opdracht af te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga zo naar al jullie foto's kijken, ben benieuwd! Helaas zelf niet meegedaan, zat te wachten op echte winter, haha! Erg jammer, dus stiekem hoop ik dat jullie nog eens zoiets gaan doen.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige lijnen foto's,
  ik heb niet alle opdrachten vervuld, maar toch bijna. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is (hoewel ik enthousiast begon) er bij mij niet van gekomen. Er was echt tijd genoeg, maar toch lukte het me niet. Ik heb wel ontzettend genoten van de foto's die ik heb gezien. Ik was iedere keer een beetje blij als ik weer een mailtje kreeg. Dank daarvoor. En als er nog eens een fotojacht komt, probeer ik het absoluut weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vanochtend mijn vangst geplaatst.
  Eindelijk.
  Ik vond het een erg leuk project!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lukt me niet om mijn link te plaatsen, waarschijnlijk omdat ik met een dynamische blogweergave werk. Dan maar de link hier zetten:
  http://santaluciaphotography.blogspot.be/
  Rechts vind je dan het label 'winterfotojacht'.

  Bedankt aan de organisatoren van deze fotojacht, ik heb me geamuseerd en ik heb veel bijgeleerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een vraagje... komt er een lentefotojacht. Niet dat ik de organisatoren veel werk wil geven, maar ik vond het erg leuk en het is wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Als jullie geen tijd hebben, wil ik wel meehelpen om het te organiseren.

  BeantwoordenVerwijderen